18.04.11

Les:
Je prastarý a lidé se ho bojí kvůli mnoha strašidelných příběhů a podivnostem, ale mnoho povídaček není daleko od pravdy. V hloubi lesa se opravdu procházejí enti nebo se mezi stromy prolétávají víly. V lese žije mnoho potvůrek. Na kraji lese je však příjemně. Objevují se zde mnoho mýtinek a jiných zajímavých míst. 





Řeka:
Pramení daleko v horách za nedalekým větším městem Boheim, kterým protéká. Dále pokračuje pohořím Staré Zuby (to proto, že vrcholky připomínají ostré zuby) a poté protéká kolem  Gate a pokračuje do lesa. Po řece se dostávají lidé do Boheimu a zase spět a nebo také do sídla Osvícených. 




Sídlo Osvícených:
Bylo postaveno na pláních za lesem, takže se k němu lidé dostanou po vodě. Kolem sídla byla vystavěna i 9m zeď proti nezvaným hostům. Je to velkolepá stavba, která také slouží jako kostel. Zde se zdržují všichni lovci a zaměstnanci či polapení démoni. Do sídla není povolen přístup jiným lidem až na kostel. 













Gate: 
Jelikož je město vystavěno na úpatí pohoří je rozlezlé do všech přístupných míst na vrcholcích. Na nejvyšším 
přístupným místě je vystavěn starý nepoužívaný chrám, ale někteří obyvatelé tvrdí, že se v noci v oknech objeví světlo. Město má malé náměstíčko je na výklenku spolu s radnicí. Na náměstí se každý den konají trhy až na Neděli.Bohatí lidé žijí na přístupných místech ve vrcholcích a chodí lidé u řeky či na pláních kde mají svá pole.(Na obrázku pláně nejsou bohužel vidět)



Boheim:
Je nedaleké město a je zásobárnou Gate. Je to příjemné místo a hlavně je to město víry od kudy pochází kult Osvícených. Nic více bych asi říci o tomto městě nemohla jelikož nic vice se o něm říci nedá. 


Žádné komentáře:

Okomentovat